2021-04-16 07:51:58• hírek • Blikk.hu

A nyakába szakadt az internet haragja a kijelentése után: Schobert Norbi úgy érzi, kiforgatták a szavait

Schobert Norbi úgy érzi, félreértették /Fotó: RTL Klub
Schobert Norbi úgy érzi, félreértették /Fotó: RTL Klub

Meglátása szerint sokan félreértették a vágódisznós hasonlatát és ki is forgatták szavait, ezért újfent megpróbálta tisztázni hatalmas port kavaró kijelentését Schobert Norbi.

A viselkedése határozza meg a férfit – vallja Schobert Norbi, aki úgy érzi, alaposan kiforgatták az emberek a szavait. Mint azt a Blikk is megírta, a fitneszguru hatalmas port kavart a minap azzal a kijelentéssel, amelyet a Fókusz riportjában tett: elárulta, cseppet sem ért egyet azzal a mondással, miszerint a férfi 100 kilónál kezdődik. „Ez hülyeség, a vágódisznó kezdődik 100 kilónál” – szögezte le Schobert, s ezzel a lavina meg is indult, több sztárférfi is kommentálta a megjegyzést, többek szerint Norbi ismét átlépett egy határt. A fitneszkirály úgy gondolja, a szavait sokan kiforgatják, azokat ugyanis elmondása szerint nem éppen úgy kell értelmezni, ahogyan azt a legtöbben teszik; a sok félreértés miatt ezért a RTL Klub Fókusz című műsorának legfrissebb riportjában igyekezett újra kifejteni, mire is gondolt.

– Sajnos, a férfiak jobban el vannak hízva Magyarországon, mint a nők, erre vannak mondások, amelyek ezt még elősegítik. Az egyik ilyen mondás az, hogy „száz kilónál kezdődik a férfi”. Erre mondtam azt, hogy ez a mondás nem igaz, nekem a száz kilóról mindig a vágósertés jut eszembe értelemszerűen, de a két mondat egymással nincsen kapcsolatban. Egyáltalán nincsen. Azt gondolom, egy férfit nem a testsúly, a testmagasság, a bankszámla, a sportkocsi teszi férfivá. Férfinak lenni egy viselkedésminta. Például hogy ha valaki bátran ki meri mondani a véleményét, oda mer állni a családja mellé, felelősséggel felnevel három gyereket, szereti feleségét, mondjuk azt férfinek tartom, s magam odasorolom a hetven kilómmal is. Ne mérjük a férfiasságot száz kilóba, ez a mondás, hogy „száz kilótól férfi a férfi”, nem igaz. Ezért mondtam, hogy a száz kilóról nekem eszembe jut a vágósertés. De ebből a két mondatból nem következik, hogy egy száz kilós férfi vágósertés, csak az, hogy mi jut eszembe a száz kilóról. A vágósertés, továbbra is... – magyarázta Schobert, aki hozzátette: felesége, Rubint Réka ingerküszöbét nem érte el az a hullám, amelyet a finteszguru beszólása elindított.

– Nálunk ez a téma nem téma. Annyira jól alszom, jókat eszem, jókat edzek – fogalmazott Schobert.
 

 


Schobert Norbinak nem ez az első hasonló kijelentése, amely nagy vihart kavart a hazai közéletben. Tavaly januárban egy videóban arról értekezett, hogy sok házasság azért megy tönkre, mert a szülés után a nők nem tudnak visszafogyni. Ezen rengeteg kisgyermekes híresség akadt ki, Tóth Gabitól kezdve Nyári Dián át küldték el Schobertet a véleménye miatt.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: